#1

adidas cloudfoam

in Here is your first Forum Tue Nov 27, 2018 12:41 pm
by Dora Cook • 3 Posts

I begyndelsen af måneden adidas nmd dame fik vi vores første kig på adidas Tubular X 2.0 Primeknit, nu får vi se, hvordan denne nye Tubular model ser ud på fødderne. Adidas Tubular X 2.0 Primeknit leveres med funktioner som en Primeknit-øvre, en ny snøring system, en tykk rørformet sål med en ydersål, der har et dæk-inspireret design, suede hits på hælen, et X-formet panel ombryder forfoden til at kramme ankelen, en langstrakt tunge og en elastisk manchetanklebånd. Dette særlige par kommer i en grå og hvid farveskema, der gør den til en alsidig mulighed i din garderobe. Ingen stateide udgivelsesdato endnu, men fordi de allerede er tilgængelige internationalt, forventer de at ankomme i USA før snarere end senere.

Vi fik et eksempel på adidas af kolor Fall / Winter 2017 Collection tilbage i januar. Nær 8 måneder senere, adidas af kolor Fall / Winter 2017 Collection er endelig afsløret. Adidas by kolor vender tilbage til sin femte sæson med tøj og fodtøj essentielle designet til den ultimative atlet. Årets kollektion adidas ultra boost triple black vil have asiatisk inspirerede udskrifter og mønstre kombineret med den bedste teknologi, som adidas har at tilbyde. "Designet til sportstil på marken eller i retten, er adidas by kolor lyst og trygt, ultra-grafisk atletisk slid til Mænd, der kan lide at lave en erklæring - selv under deres træning.

I dag vender vi tilbage med en anden størrelse? adidas tubular Eksklusive arkivserier med adidas Originals, da de har skabt to nye farvelægninger af adidas Atlanta. De to par af adidas Atlanta, som du ser ovenfor, er blevet inspireret af farveveje, der tidligere var set på to andre retro adidas løbere, Marathon TR og New York. Et par leveres i kongeblå med sølv accenter på hælen og tre striber branding, og det andet par har en bourgogne øvre med guld detaljer. Begge par er bygget ud af ruskind og nylon på den øvre for det vintage-inspirerede udseende. Efterbehandling detaljer på begge par omfatter hvide webbed midsoles og sorte gummi outsoles.Look for størrelsen? Eksklusive adidas Atlanta farveveje til at frigive online og i butik adidas eqt i alle størrelser? steder fredag den 15. september.

Adidas EQT Support RF er opstået i en ny farveway, da vi gør os klar til efterårssæsonen. Denne nye farvelægning tager et meget alsidigt udseende, da skoen er lavet i en kridthvit hele den øverste, der indeholder en række forskellige materialer, der omfatter mesh, nubuck og slangehud teksturerede overlays. Efterbehandling detaljer omfatter bånd tre striber branding på sidevægterne, en offwhite mellemsål og en gummi gummi ydersål, der tjener som glasur på kagen. Tjek de rene ovenstående billeder ovenover og kig efter denne Chalk White colorway af adidas EQT Support RF hos udvalgte adidas forhandlere reelle snart.

Den næste adidas Consortium Exchange Collection samler Slam Jam ud af Italien og United Arrows Sons ud af Japan for at frigive samarbejdsvandveje af adidas Gazelle og Campus. Dette samarbejde præsenterer luksusversioner af Gazelle og Campus skabt ved hjælp af materialer med en regional sammenhæng, og at er lokalt fremskaffede.Først har vi adidas Campus, der kommer ud af en 100% økologisk bomulds øvre i hvid med tonal branding og terry cloth indvendig liner som en knus til badehåndklæder. Adidas Gazelle er konstrueret af et unikt Alcantara materiale, der ligner meget ruskind, der blev oprettet i 1972 fra et samarbejde mellem japanske og italienske virksomheder. Begge par vil omfatte trykte snørebånd, der læser "Slam Jam" og "United Arrows Sons" i japansk tekst.

I dag tager vi et første kig på denne helt nye adidas Ultra Boost-model adidas cloudfoam kaldet adidas Ultra Boost X ATR. Den første farvelægning, der skal afsløres, er Mystery Ruby-paret, du ser ovenfor. Denne kvinder s-model har en Primeknit-øvre med standout-funktioner, der omfatter den forlængede soklignende ankelkrave, en bur og hæl tæller og det samme design, der findes på Ultra Boost X, der giver skoen en fri flydende bue. Primeknit kommer i Mystery Ruby, hæltælleren, ydersål og bur kommer i sort og Boost vælger til en traditionel hvid finish. Adidas Ultra Boost X ATR har ingen udgivelsesdato, men tidlige rapporter tyder på, at vi ser disse fald i den nærmeste fremtid. Damer, hvad synes du?

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Elsa Walkley
Board Statistics
The forum has 572 topics and 1966 posts.